Kamers

Hotel Titanic Beach Resort biedt u een prachtige all inclusive vakantie aan de oogverblindende stranden van Antalya. De ideale vakantie bestemming voor uw gezien en voor jong en oud.

Kamers

Het Titanic Beach Resort beschikt over ruime standaardkamers (1-3 personen) voorzien van badkamer met toilet, douche, bad en föhn, een kluisje, telefoon, LCD televisie, een minibar (dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier), thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning (centraal geregeld) en een balkon of terras met zitje.

Tegen een toeslag kunt u een kamer met zijzeezicht boeken.

Overige kamers:

  • Familiekamers voor 4 personen (min. 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), gelegen in het bijgebouw rechts voor het hotel, bestaan uit 2 ruimtes.
  • Familiekamers voor 5 personen (min. 3 volw. + 2 kind. of 2 volw. + 3 kind) zijn gelegen in het hoofdgebouw en bestaan uit 2 kamers met een verbindingsdeur.
  • Quadkamers (2 volw. + 2 kind.) en standaardkamers bestaan uit 1 ruimte en bevinden zich in het hoofdgebouw. Indien u een quadkamer boekt met een baby erbij, kan er geen babybedje op de kamer worden geplaatst.

5 sterren hotel

Titanic Resort is niet zomaar een all inclusive hotel. De 5 sterren die het hotel heeft zijn dik verdiend. De direct ligging aan het strand van Antalya met een eigen prive strand zorgt ervoor dat het een ppopulaire bestemming is voor gezinnen met kinderen. De uistraling is ook uniek. Geinspireerd door de unieke verhalen rondom het cruisschip de Titanic is het hotel gebouwd in de stijl van het cruiseschip en ademt het van binnen ook de klasse en luxe die hier bij hoort. De talloze faciliteiten zorgen voor een ontspannen, actieve en onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Voor de optimale ontspanning ga je natuurlijk naar de Health & Beautyclub.